Økonomistyring

Focus - et nyt onlinemagasin om økonomiens tendenser

23. april 2023 Læsetid: 4 min

Det nye onlinemagasin Focus giver en alsidig og indgående dækning af førende eksperters synspunkter inden for inkasso og finans, samt inden for aktuelle tendenser, der påvirker økonomien.

Det nye onlinemagasin Focus giver en alsidig og indgående dækning af førende eksperters synspunkter inden for inkasso og finans, samt inden for aktuelle tendenser, der påvirker økonomien.

Lowell, en af Europas førende kreditstyringsvirksomheder, har lanceret et nyt onlinemagasin om økonomi og inkasso, som går under navnet Focus. Focus er skabt for at informere om løsninger og relevant viden målrettet virksomhedsejere og professionelle inden for kredit i hele Norden.

Den nye publikation tilbyder et varieret indhold om aktuelle love og reformer, løsninger, tendenser og fremtidsvisioner inden for økonomi. Endvidere diskuteres spørgsmål om socialt ansvar i de nordiske lande. Magasinet er tilgængeligt på fem sprog (dansk, engelsk, svensk, norsk og finsk).

Chefredaktør på Focus, Eveliina Nera, oplyser at magasinet har til formål at understøtte fagfolk i at blive klogere på bl.a. bæredygtighed på kreditmarkedet.

"I Lowell har vi mange årtiers erfaring inden for kreditstyring og inkasso i de nordiske lande. Vi kender de nordiske folk og virksomheder, vi har set økonomiske udsving og forandringer, og derfor er der også masser af perspektiver og tendenser, som vi kan dele med andre", siger Eveliina Nera.

Verden ændrer sig hurtigt, og vidensdeling er vigtigere end nogensinde før. De finansielle udsving sker hurtigere, og der er behov for at formidle nye tendenser igennem de bedste eksperter så vi kan støtte branchen i deres arbejde.

Som en vigtig aktør på det europæiske og nordiske kreditmarked har Lowell til formål at dele sin erfaring og viden om vigtige økonomiske spørgsmål for at øge bevidstheden om inkasso, bæredygtig kreditstyring og det udfordrende erhvervsmiljø.

"Verden ændrer sig hurtigt, og vidensdeling er vigtigere end nogensinde før. De finansielle udsving sker hurtigere, og der er behov for at formidle nye tendenser igennem de bedste eksperter så vi kan støtte branchen i deres arbejde. Vi eksisterer for at "få kredit til at fungere bedre for alle", fortæller Eveliina Nera.

Finansiel ekspertise 
Focus er skabt, fordi vi oplever, og hører, at der er et behov hos finansielle fagfolk, der ønsker at dykke dybere ned i aktuelle emner. Magasinet tilbyder en stor variation af synspunkter fra forskellige eksperter, nyheder fra inkassobranchen og økonomiske analyser. Derudover giver Focus indsigt i emner fra forskning, videnskab og industri, f.eks. væsentlige juridiske reformer, der påvirker virksomhedernes driftsmiljø.

"Vi er meget bevidste om betydningen og virkningen af vores arbejde. Vi ønsker at gøre en positiv forskel - for vores kolleger, kunder og forbrugere gennem den viden, vi deler på Focus. Både i vores branche, i det bredere samfund og det miljø, vi arbejder i. Det er en del, af det at være en pålidelig og bæredygtig virksomhed", afslutter Eveliina Nera.

***

Lowell Danmark

Lowell Danmark

Lowell Danmark er en del af Lowell-koncernen. Vi er én af Europas største aktører inden for credit management services, og har en ambition om, at skabe et sundt og bæredygtigt kreditsamfund for alle.